Jedan od trenera koji su, barem prema pisanju britanskih medija, bili moguće rješenje za budućeg menadžera Chelsea, trener njemačkog prvaka Borussie Dortmund Jürgen Klopp, odbacio je mogućnost svog odlaska na klupu londonskog kluba po završetku sezone.


Klopp je postao jedan od najcjenjenijih mladih europskih trenera nakon što je mladu momčad Borussie izdigao na vrhunski nivo i s njom dva puta uzastopno pokorio njemačku ligu, uz to stvorivši prepoznatljivu napadačku igru, kojom sada plijeni i u Ligi prvaka.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Vjeruje se da je Roman Abramovich, nakon što je propala mogućnost dovođenja Pepa Guardiole, na mjestu menadžera želio vidjeti upravo Kloppa, ali on je u razgovoru za London Evening Standard takvu mogućnost glatko odbacio.

"Ja imam ugovor s Borussiom Dortmund do ljeta 2016. godine i već sam barem dvadeset puta rekao da ću definitivno ostati ovdje do 2016. Svi misle da to samo tako kažem, ali da ću ukoliko se pojavi interes kluba poput Chelsea ili Real Madrida otići. To je nešto što ne mogu promijeniti, ali vidjet ćemo tko je bio u pravu." rekao je Klopp.