Manchester United je jedini klub koji je kontaktirao čelnike dortmundske Borussie oko mogućeg transfera Roberta Lewandowskog, rekao je njegov menadžer Cezary Kucharski, odbacivši tako tvrdnje o već dogovorenom ljetnom transferu u minhenski Bayern, iako je naslutio kako postoji i interes Bavaraca.


Posljednjih su se dana pojavile špekulacije kako je dvadesetčetverogodišnji poljski reprezentativni napadač već s Bayernom dogovorio uvjete suradnje, te će na ljeto preseliti na Allianz Arenu, a još od ranije se govori o interesu Juventusa, čak i nakon što su talijanski prvaci osigurali dolazak španjolskog reprezentativca Fernanda Llorentea.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, Kucharski nije želio komentirati navodni interes Bayerna, nego je samo potvrdio kako postoji interes vodeće momčadi engleske Premier lige.

"Brojni klubovi prate igrača, ali jedini konkretan je bio Manchester United. Što se tiče Bayerna, znam nešto, ali ne mogu vam dati više detalja. Vidjet ćemo u lipnju, ali priče o transferu u Juventus su samo glasine. Nitko iz talijanskog kluba me nije kontaktirao." rekao je Kucharski.