Vezni nogometaš minhenskog Bayerna Toni Kroos ozlijedio je u jučerašnjoj utakmici protiv Juventusa mišiće aduktora desne noge, te će zbog toga s terena izbivati nekoliko tjedana, možda i dva mjeseca, potvrdili su iz tog kluba.


Kroos je morao napustiti igru nakon samo petnaest minuta provedenih na terenu prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, a prve pretrage su pokazale kako će izvan terena biti nekoliko tjedana.

Na službenoj stranici Bayerna je objavljeno kratko priopćenje u kojem stoji: "Prva dijagnoza Bayernovog liječnika Dr Hans-Wilhelma Muller-Wohlfahrta sugerira kako je njemački reprezentativac oštetio skupinu mišića aduktora u desnom kuku i čeka ga nekoliko tjedana izbivanja s terena."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Trener Bayerna Jupp Heynckes je rekao kako očekuje da će proći dosta vremena dok dvadesettrogodišnji nogometaš ne bude ponovno spreman za igru.

"Jasno je da je to veliko razočaranje i za nas i za mladog igrača koji je odigrao sjajno u dosadašnjem dijelu sezone. Nekoliko natjecanja će biti odlučeno u sljedeća dva mjeseca, a sigurno će proći dosta vremena dok Kroos ne bude mogao ponovno zaigrati." rekao je Heynckes.

 

{fshare}