Francuski reprezentativac Franck Ribery i belgijski reprezentativac Daniel Van Buyten potpisali su nove ugovore s minhenskim Bayernom, Ribery do ljeta 2017. godine, a Van Buyten do kraja sljedeće sezone.


Ribery je u Bayern stigao iz Marseillea 2007. godine, pa će u tom klubu, odradi li novi ugovor do kraja, ostati puno desetljeće.

"Jako sam sretan što ostajem ovdje u Munchenu. Obećao sam to navijačima i sad sam potpisao novi ugovor. Za moju obitelj i mene Bayern i Munchen su postali drugi dom. Siguran sam da će ova momčad nastaviti pobjeđivati i osvajati trofeje u godinama koje dolaze." rekao je Ribery.

Ribery i Van Buyten su dali svoj veliki doprinos u za Bayern rekordnoj sezoni u kojoj su osvojena tri velika trofeja, te su s pravom zaradili nove ugovore.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Franck i Daniel su bili sjajni prošle sezone. Na njih se uvijek možemo osloniti i često su igrači koji čine razliku, posebno u odlučujućim utakmicama." rekao je predsjednik uprave Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Van Buyten je u Bayern stigao 2006. godine iz Hamburga, a nakon potpisa novog ugovora rekao je: "Svi znamo što imamo ovdje u Bayernu. Nijedan klub trenutno nije bolji ili čvršći, a prije svega uspješniji. Sretan sam što ću dati svoj doprinos u obrani što je više moguće trofeja sljedeće sezone."