Julian Draxler i Jefferson Farfan će i sljedeće sezone sigurno nositi dres Schalkea, potvrdio je predsjednik tog njemačkog bundesligaša Horst Heldt u razgovoru za list Bild.


Mladi njemački reprezentativac Draxler je postao najmlađi igrač u povijesti ovog kluba koji je stigao do brojke od sto odigranih utakmica, a već je, iako mu je tek devetnaest godina, upisao i šest nastupa za seniorsku njemačku reprezentaciju. Njegove su dobre igre privukle veliku pozornost drugih klubova, ali Heldt kaže kako je želja i kluba i igrača nastaviti suradnju.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ako bude još nekih upita za Draxlera, bit ću pošten prema tim klubovima i odbiti ih na pristojan način. I sam sam bio igrač, ali nikad nisam bio suočen s tolikim novcem s kojim se suočava Draxler tijekom ovih špekulacija oko transfera. Da sam ja na njegovom mjestu, da budem iskren, dobro bih razmislio. Ali on je napravio pravi izbor. Sjajno je to što će ostati u Schalkeu. Nema garancija da će otići sljedećeg ljeta, ali dovoljno smo iskusni da znamo da će i u godinama koje dolaze biti upita o tome." rekao je Heldt.

"Konstantno dobivamo upite o Jeffersonu Farfanu, ali to nas ne zanima. Nemamo ga namjeru prodati, a on u trenutnom ugovoru nema odštetnu klauzulu." dodao je Heldt.