Trener dortmundske Borussie Jürgen Klopp je rekao kako očekuje da će se napadač njegove momčadi Robert Lewandowski priključiti minhenskom Bayernu, ali ne ovog, nego tek sljedećeg ljeta.


Lewandowski je predmet brojnih špekulacija u posljednje vrijeme, a s njim se povezivalo nekoliko europskih klubova. U jednom trenutku se činilo kako će Lewandowski skupa s Mariom Götzeom ovog ljeta preseliti u Munchen, ali uprava dortmundskog kluba je odbacila mogućnost njegove prodaje ovog ljeta bilo kojem domaćem ili stranom klubu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Vjerujem da će Robert Lewandowski sigurno otići u Bayern nakon sljedeće sezone. Sad je pitanje kako ćemo do tada izgraditi momčad. To je naša briga i naša je dužnost prema navijačima i članovima kluba pobrinuti se da i sljedeće sezone imamo više nego kompetitivnu momčad."

"Do određenog trenutka mi smo bili spremni razgovarati kad se radi o Robertovoj želji za promjenom. Ali u tom vremenu se ništa nije dogodilo i morali smo reći da se ništa više ne može dogoditi po tom pitanju. A sada želimo dokazati da sljedeće sezone možemo još napredovati. Naši rezultati u predstojećoj sezoni su najvažniji, a znam da i Robert tako misli." rekao je Klopp za njemački list Welt am Sonntag.