Mladi njemački reprezentativac Julian Draxler tvrdi kako mu se nigdje ne žuri s odlaskom iz Schalkea, te je odbacio špekulacije o tome kako je već odlučio napustiti taj klub na kraju sljedeće sezone.


Draxler se povezuje s klubovima poput Chelsea, Manchester Citya i madridskog Reala, ali on ističe kako ga trenutno zanima samo Schalke i Bundesliga.

"Pročitao sam u novinama da ću definitivno otići iz Schalkea 2014. godine, ali to je besmislica. Ni u kom slučaju nije izvjesno da ću ostati u Schalkeu još samo jednu sezonu. U potpunosti sam koncentriran na sljedeću sezonu, a 2014. godina je još daleko. Ako sljedeće godine dobijem neke financijski interesantne ponude, onda ću sjesti i procijeniti što je najbolje za mene." rekao je devetnaestogodišnji nogometaš za Bild.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Prema nekim navodima, Draxler je odbio potpisati dvanaest milijuna godišnje vrijedan ugovor s jednim od ranije spomenutih klubova, ali on kaže kako mu novac nije najveća motivacija.

"Teško je i misliti o tolikom novcu. Odbio sam priliku zarađivati veliki novac, ali nije baš da ovdje živim na kruhu i vodi. Meni su sportski izazovi važniji nego financijske nagrade. A i Schalke mi je jako važan. K tome, nije pravi trenutak za promjenu kluba godinu dana prije svjetskog prvenstva. Iako ne sumnjam u vlastite kvalitete, nema garancija da bih bio standardan u nekom drugom klubu." dodao je Draxler, koji sa Schalkeom ima ugovor do kraja lipnja 2018. godine.