Nakon što je švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović još jednom javno ocrnio svog bivšeg trenera Pepa Guardiolu nazvavši ga kukavicom, odgovor mu je stigao od predsjednika minhenskog Bayerna Ulija Hoenessa, koji je stao u obranu novog trenera njegovog kluba.


Tridesetjednogodišnji napadač je samo jednu sezonu proveo na Nou Campu, gdje se brzo sukobio s Guardiolom, pa je preselio u Milan i od tada je u niz navrata javno, kao i u svojoj autobiografiji, pogrdnim riječima opisivao tadašnjeg trenera Barcelone.


Guardiola se nikad nije javno očitovao na Ibrahimovićeva prozivanja, no to je sada umjesto njega napravio uvijek glasni i izravni Hoeness, nazvavši Ibrahimovića 'ogorčenom primadonom'.

"Mi imamo potpuno suprotno mišljenje o Guardioli u odnosu na Zlatana Ibrahimovića. Mi smo vrlo zadovoljni s Guardiolom. Ibrahimović je, ako mene pitate, ogorčena primadona. On nikad nije prebolio odlazak iz Barcelone. Nijedan klub nikad nije bio sretan s njim. On uvijek sa sobom donosi probleme." rekao je Hoeness za Bild.