Njemački bundesligaš Werder želi u svoje redove u siječanjskom prijelaznom roku ponovno na posudbu dovesti mladog belgijskog reprezentativca Kevina De Bruynea, koji nije u ozbiljnim planovima menadžera Chelsea Josea Mourinha.


Belgijanac je proteklu sezonu proveo na uspješnoj posudbi u klubu iz Bremena, da bi se ovog ljeta vratio u Chelsea. Za londonski klub je odigrao nekoliko odličnih utakmica u pripremama i bio jedan od najboljih igrača, ali kad je sezona službeno startala Mourinho ga je gurnuo u drugi plan, te je upisao samo dva nastupa u Premier ligi.

Jučer nije bio niti među osamnaest igrača koji su putovali na utakmicu Lige prvaka u Bukurešt, a pitanja o njemu na konferenciji za novinare razljutila su Josea Mourinha, koji je rekao kako trenutno ne računa na njega jer nije bio zadovoljan njegovom igrom u kup susretu protiv Swindona niti onim što pokazuje na treninzima.


Dvadesetdvogodišnji nogometaš je protekle sezone u dresu Werdera odigrao 32 bundesligaške utakmice i postigao deset golova.

Generalni menadžer Werdera Thomas Eichin je tim povodom za Bild rekao: "Ukoliko je Kevin nezadovoljan svojim statusom u Chelseau, mi ćemo ga rado ponovno dovesti. Ja sam u kontaktu s njegovim menadžerom i upoznat sam s njegovom situacijom. Ja poznajem Kevina i znam da je za njega veliki problem ako ne igra. Pričekajmo pa ćemo vidjeti što će se dogoditi na zimu. Mi ćemo biti spremni ako se ukaže mogućnost da ga dovedemo."