Nejverojatnu situaciju mogli smo vidjeti u večerašnjem susretu njemačke Bundeslige između Hoffenheima i Bayera iz Leverkusena, nakon kojeg će se dugo vući repovi, budući da je jedan od najpoznatijih europskih sudaca Felix Brych gostima priznao gol, iako je lopta pored stative prošla s vanjske strane.

 

Gosti su poveli u 26. minuti golom Sama, a da stvar bude gora po domaće i sudačku trojku, nakon toga je domaćima poništen regularan pogodak zbog nepostojećeg zaleđa.


U 71. minuti nakon kornera Kiessling je pucao glavom pored gola, ali lopta je kroz rupu u mreži s vanjske strane ušla u gol. Iako se Kiessling uhvatio za glavu shvativši da je lopta prošla pored gola, a ostatak njegovih suigrača krenuo prema svojoj polovini terena, sudac Brych je ničim izazvan odlučio priznati gol i pokazati na centar, a mišljenje nije promijenio niti nakon što je vidio da je mreža šuplja.


Do kraja su domaći uspjeli tek smanjiti u 88. minuti preko Schipplocka, a pet minuta ranije Firmino nije realizirao jedanaesterac, pa su bodovi, barem za sada, pripali gostima. Svakako se očekuje žalba domaće momčadi, koja bi trebala rezultirati ponavljanjem utakmice i suspenzijom za suca Brycha i njegove pomoćnike.

 

 {youtube}e64cIqth0R4{/youtube}