Nova zvijezda minhenskog Bayerna Mario Götze uvjeren je kako može postati još bolji igrač, bez obzira na to na kojoj poziciji na terenu igra.


Dvadesetjednogodišnji njemački reprezentativac je u redove Bavaraca stigao proteklog ljeta iz dortmundske Borussije, a nakon nešto sporijeg starta uzrokovanog problemima s ozljedom, Götze je posljednjih tjedana počeo pokazivati ono zbog čega je Bayern za njega isplatio odštetu u iznosu od 37 milijuna eura.

Nakon što se u potpunosti oporavio od ozljede i uhvatio pravi ritam, Götze smatra kako su posljednje dobre igre za njega samo početak.


"Važno je znati da sam se dugo oporavljao od ozljede. Još uvijek nisam bio 100% spreman i nije bilo lako ponovno uhvatiti punu kondiciju. Ali sada osjećam da sam 100% spreman i na vrhuncu sam kondicije. Nadam se da od ovog trenutka nadalje mogu biti samo bolji." rekao je Götze za TZ.

Novi trener Bayerna Pep Guardiola je Götzea do sada koristio na nekoliko različitih pozicija na terenu, a on kaže kako mu to uopće ne smeta.

"Pozicija na kojoj igram zapravo nije važna. Mi puno mijenjamo pozicije i uvijek se krećemo. Pokušavamo biti fleksibilni i nepredvidljivi. Na kraju, samo pokušavamo igrati dobar nogomet." dodao je Götze.