Mladi vratar Borussije iz Mönchengladbacha Marc-Andre ter Stegen već je neko vrijeme na meti bogatijih klubova, a sada je najavio kako će u sljedećih nekoliko dana objaviti svoju odluku o tome hoće li i sljedeće sezone ostati u ovom klubu ili će negdje preseliti.


Dvadesetjednogodišnji vratar se najčešće dovodi u vezu s Barcelonom, koja traži nasljednika Victoru Valdesu i čiji su čelnici već potvrdili kako je Njemac jedan od kandidata za njihov novi broj jedan, ali on nije želio potvrditi da je već bio u kontaktu s predstavnicima katalonskog kluba.


"Nisam rekao da znam za bilo kakve kontakte s ljudima iz Barcelone. Uskoro ću razgovarati sa sportskim direktorom Borussije Maxom Eberlom i predsjednikom uprave Stephanom Schippersom oko mog ugovora i svega ostalog. U sljedećih nekoliko dana ćemo donijeti odluku. Svi oni koji su odgovorni za to znaju što ću odabrati." rekao je Ter Stegen.

Eberl, pak, kaže kako još uvijek ne zna što će vratar njegove momčadi odlučiti, te se nada kako će klub to što prije doznati.

"U Borussiji ne znamo što će on odlučiti. Ali volio bih kad bi nam on odmah rekao ukoliko je donio odluku." izjavio je Eberl.