Predsjednik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge tvrdi kako taj klub, unatoč današnjoj potvrdi dolaska Roberta Lewandowskog na kraju sezone, nema namjeru prodati hrvatskog reprezentativnog napadača Marija Mandžukića.


Strijelac deset bundesligaških golova ove sezone često se posljednjih dana dovodio u vezu s mogućim prelaskom u redove Arsenala i Juventusa, a iz Bayerna su se odlučili o tome oglasiti tek nakon što je potvrda dolaska poljskog reprezentativca očekivano dodatno razbuktala špekulacije oko Mandžukićeve budućnosti u klubu.

"Mi smo zadovoljni s Mariom. On je dao značajan doprinos našem osvajanju tolikog broja trofeja prošle godine. On je sjajan igrač koji u Bayernu odražuje odličan posao. On s nama ima ugovor do 30. lipnja 2016. godine i već sam rekao njegovom menadžeru kako smo spremni razgovarati o produženju tog ugovora puno prije njegovog isteka. Apsolutno nemamo namjeru pustiti Marija." rekao je Rummenigge za klupsku stranicu Bayerna.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Kao moguća meta Bayerna često se spominje i branič Chelsea David Luiz, ali Rummenigge je i takvu mogućnost odbacio.

"Puno je špekulacija u ovom trenutku, a posebno je to ekstremno izraženo u Engleskoj. Mi se povezujemo s Davidom Luizom i nekim španjolskim igračima. Dopustite mi da vrlo jasno kažem: mi po tom pitanju nemamo nikakvog interesa. Još uvijek ne razmišljamo o eventualnim promjenama u momčadi sljedećeg ljeta. Ništa nije dogovoreno, tako da nemamo što skrivati." dodao je Rummenigge.