Dvadesetčetverogodišnji njemački reprezentativac Toni Kroos ima s minhenskim Bayernom ugovor do kraja sljedeće sezone, a pregovori oko njegovog produženja za sada nisu dali rezultata, potvrdio je za Kicker Karl-Heinz Rummenigge.


Uprava Bayerna nedavno je uspjela dogovoriti produženje suradnje s Davidom Alabom i Jeromeom Boatengom, no s Kroosom pregovori idu nešto teže od očekivanja.

"Da budem iskren... s obzirom da dosadašnji pregovori nisu doveli do produženja ugovora... uvijek se radi o novcu, u svim pregovorima. Mi smo zainteresirani za to da Toni produži svoj ugovor." rekao je Rummenigge.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Izvršni predsjednik Bayerna je još jednom potvrdio i kako taj klub želi produžiti ugovor hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću, čiju su budućnost u klubu mnogi doveli pod znak pitanja nakon potvrde dolaska Roberta Lewandowskog na ljeto.

"Mario Mandžukić ima ugovor do 2016. godine. I njemu i njegovom menadžeru sam rekao kako smo spremni započeti pregovore o novom ugovoru. Mi smo jako zadovoljni njime, iako je bilo puno onih koji su vrtjeli glavom u nevjerici kad smo ga doveli iz Wolfsburga. Ali, on je bio upravo tip igrača kakvog smo željeli. On nam je donio te kvalitete i jako smo zadovoljni." dodao je Rummenigge.