Trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola nije se naročito potrudio kako bi okončao špekulacije oko mogućeg odlaska Tonija Kroosa u redove Manchester Uniteda, nonšalantno rekavši kako se stvari u nogometu brzo mijenjaju.


Menadžer Manchester Uniteda David Moyes u petak je uživo, u društvu Kroosovog agenta, pratio Bayernovu utakmicu na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach, a od tada ne prestaju špekulacije o tome kako će United poslati ponudu vrijednu tridesetak milijuna eura za dvadesetčetvetogodišnjeg veznjaka.

Na pitanje o mogućem Kroosovom odlasku, Guardiola je pred večerašnju utakmicu protiv Stuttgarta rekao: "On je važan igrač, ali stvari se u nogometu brzo mijenjaju. Danas ste ovdje, sutra niste..."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Pregovori oko potpisa novog ugovora između Kroosa i Bayerna su zapeli na financijama, a Kroosov agent Volker Struth je rekao kako su uvjeti koje je Bayern do sada predložio neprihvatljivi.

Ni sam Kroos ne odbacuje mogućnost odlaska: "Ja ništa ne mogu unaprijed odbaciti. Imam ugovor s Bayernom do 2015. godine i za sada nema dogovorenih pregovora oko produženja. Stoga ću se u potpunosti koncentrirati na drugi dio sezone. Ima i gorih situacija u životu. Ja igram za vrhunski klub, pod vodstvom vrhunskog trenera. Zadovoljan sam, a odluka će biti donesena u budućnosti."