Vezni nogometaš minhenskog Bayerna i njemački reprezentativac Toni Kroos, koji je odbio prvu ponudu kluba za produženje ugovora, ozbiljno razmišlja o mogućnosti transfera u Manchester United ovog ljeta, potvrdio je njegov brat mlađi Felix, nogometaš Werdera.


Dvadesetčetverogodišnji nogometaš s europskim prvacima ima ugovor do kraja sljedeće sezone, te zahtijeva značajno povećanje plaće kako bi potpisao novi ugovor, što u upravi minhenskog kluba nije dočekano s odobravanjem.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Menadžer Manchester Uniteda David Moyes bi rado vidio Kroosa u redovima svoje momčadi, a već ga je u nekoliko navrata i uživo gledao u pratnji njegovog agenta, pa špekulacije o mogućem transferu na Otok kruže već neko vrijeme, no ovo je prvi put da potvrda o mogućem transferu dolazi iz Kroosove obitelji.

"Već smo razgovarali o tome. Manchester United je klub mojih dječačkih snova, ali ja mu nisam davao nikakav savjet što se toga tiče. On će sam donijeti odluku. Postoje i gore situacije u životu nego što je donošenje odluke o nečemu takvom." rekao je Felix Kroos.