Trener Bayera iz Leverkusena Sami Hyypia je uvjeren kako njegova momčad iz posljednjeg velikog pada forme može izaći još jača nego što je bila ranije.


Nakon što je Bayer u prvom dijelu sezone pratio Bayern na vrhu bundesligaške ljestvice, uslijedio je niz od osam ligaških utakmica u kojima je Hyypiina momčad upisala samo dvije pobjede, nakon čega su za aktualnim prvacima zaostali 22 boda.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Bayer je poražen u pet posljednjih utakmica zaredom u svim natjecanjima, ali Finac je ovog tjedna ipak dobio povjerenje uprave kluba, pa umjesto da se fokusira na negativne stvari iz nedavnog razdoblja, bivši nogometaš Liverpoola nada se kako to može iskoristiti na pozitivan način ne bi li njegova momčad u nastavak sezone ušla jača.

"Ovo je dobar izazov kako bismo pokazali koliko smo jaki. Moja trenerska karijera nije duga i ovo je prvi put da sam u ovakvoj situaciji. Naravno da sam puno ljudi pitao za savjet oko toga što mogu napraviti. Želim se razvijati, a bez ovakvih situacija taj bi napredak bio sporiji." rekao je Hyypia.