Sve špekulacije oko budućnosti nizozemskog reprezentativca Arjena Robbena u redovima Bayerna okončane su danas potpisivanjem novog ugovora, kojim je produžio vjernost bavarskom klubu do kraja lipnja 2017. godine.


Nizozemac je ranije imao ugovor do ljeta sljedeće godine i niz klubova je pratio njegovu situaciju, no on je nedavno otkrio kako je samo pitanje trenutka kad će staviti svoj potpis na novi ugovor, što je danas i učinio.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jako sam sretan zbog toga što je ugovor sada potpisan i nastavit ću se boriti za trofeje s Bayernom. Trenutno odrađujem svoju petu godinu u Bayernu i čekaju me još tri. To je savršen signal koji pokazuje da smo moja obitelj i ja vrlo sretni u Munchenu i u Bayernu. Veselim se sljedećim godinama i brojnim novim trofejima." rekao je Robben nakon potpisivanja ugovora.

Tridesetogodišnji Robben je u Bayern stigao iz madridskog Reala u ljeto 2009. godine i od tada je s ovim klubom osvojio dva puta Bundesligu, dva puta DFB Pokal, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.