Minhenski Bayern više nije zainteresiran za mogućnost dovođenja u svoje redove mladog njemačkog reprezentativca i člana Schalkea Juliana Draxlera, izjavio je predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.


Draxler u ugovoru sa Schalkeom ima upisanu odštetnu klauzulu u visini od 45 milijuna eura i vjerovalo se kako ju je Bayern spreman aktivirati u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, no čini sa kako od toga ipak neće biti ništa.

"Mi ne kupujemo bilo kojeg igrača iz Schalkea ili Dortmunda samo kako bismo oslabili njihove momčadi. Mi samo kupujemo igrače koji odmah mogu donijeti novu kvalitetu našoj momčadi. Mogu odbaciti mogućnost da ćemo na ljeto dovesti Juliana Draxlera." rekao je Rummenige za Die Welt am Sonntag.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Rummenigge je također izjavio kako očekuje da će hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ostati u klubu i sljedeće sezone, unatoč dolasku Roberta Lewandowskog i interesu velikog broja klubova za njegove usluge.

"Svjestan sam da je nekoliko klubova zainteresirano za njega, ali mislim da će on ostati s nama i nakon ove sezone. Primjećujem nešto kod naših igrača - oni znaju što znači igrati za Bayern i to cijene. Oni žive u divnom gradu, igraju na divnom stadionu, treniraju s najboljim trenerom i rade u klubu koji je vrlo dobro poznat na internacionalnoj sceni." dodao je Rummenigge.