Njemački reprezentativac Ilkay Gundogan je okončao špekulacije oko svoje budućnosti potpisavši novi ugovor s dortmundskom Borussijom, u čijim bi redovima trebao ostati do ljeta 2019. godine.


Gundogan je ove sezone odigrao samo jednu bundesligašku utakmicu u dresu Borussije zbog ozljede leđa, zbog čega će propustiti i Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali ipak ga se povezivalo s mogućim transferom u nekoliko drugih klubova.

Međutim, dogovoreno je produženje suradnje i potpisan je novi ugovor, dok je onaj prethodni vrijedio do lipnja 2016. godine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jako sam zahvalan klubu što mi je dao priliku i dalje biti dio ove sjajne momčadi i ovog sjajnog okruženja. Napravit ću sve što mogu da što prije pomognem svojim kolegama i vrlo sam optimističan što se tiče sljedećih tjedana i mjeseci." rekao je Gundogan za službenu stranicu Borussije.

Nakon što je 2011. godine iz Nürnberga preselio u Dortmund, Gundogan je u prve dvije sezone upisao 81 utakmicu, postigavši devet golova i pomogavši u osvajanju dvostruke titule u sezoni 2011./2012.