Dvadesetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac otkrio je za sarajevski list Dnevni avaz kako ima ponudu engleskog premierligaša Manchester Uniteda, no još nije donio odluku o eventualnom prelasku u redove tog kluba.


S obzirom da ovog ljeta redove Manchester Uniteda napušta kapetan Nemanja Vidić, dok Riu Ferdinandu i Patriceu Evri na kraju sezone istječu ugovori i njihov ostanak u klubu nije sasvim izvjestan, jasno je kako će taj klub morati pojačati svoje obrambene redove.

Kolašinac bi se svakako dobro uklopio u te planove, s obzirom da može igrati i kao stoper i kao lijevi bek, što je pozicija na kojoj je uglavnom igrao u posljednje vrijeme. Ipak, u Unitedu bi na toj poziciji najradije vidjeli lijevog beka Southamptona Lukea Shawa, ali po tom pitanju do sada se nije daleko stiglo.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Da, imam ponudu Manchester Uniteda, ali neću žuriti s odlukom. Moram vidjeti što Schalke misli o tome." rekao je Kolašinac.

Kolašinac je ove sezone odigrao 22 bundesligaške utakmice za trećeplasiranu momčad njemačkog prvenstva, za koju je debitirao u rujnu 2012. godine.