Njemački reprezentativni vratar Manuel Neuer potpisao je novi ugovor s minhenskim Bayernom, čime je produljio svoju vjernost ovom klubu za dodatne tri godine, odnosno do kraja lipnja 2019. godine.


Dvadesetosmogodišnji bivši vratar Schalkea je prethodno imao ugovor koji je istjecao na kraju sezone 2015./2016., no s upravom kluba je daleko od očiju javnosti brzo dogovorio produljenje suradnje.

Predsjednik uprave kluba Karl-Heinz Rummenigge je potvrdio vijest na izvanrednom sastanku uprave kluba, na kojem je Karl Hopfner potvrđen nasljednikom Ulija Hoenessa na mjestu predsjednika kluba.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Naš vratar Manuel Neuer je produljio ugovor do 30. lipnja 2019. godine. Taj posao je izvanredan, sjajan. Također je rekao 'Želim ostati u Bayernu zauvijek', što je potvrda njegovog sjajnog karaktera. Želim iskazati svoju zahvalnost Manuelu Neueru." rekao je Rummenigge.

Neuer je u Bayern stigao iz Schalkea 2011. godine za odštetu od osamnaest milijuna eura, a ove je sezone u svim natjecanjima za taj klub odigrao 48 utakmica.