Njemački reprezentativac Marco Reus vjeruje kako je aktualni prvak Bayern i u predstojećoj sezoni veliki favorit za osvajanje naslova prvaka, ali otkriva i kako je sretan u redovima dortmundske Borussije, odbacujući špekulacije o mogućem odlasku.


Momčad trenera Jürgena Kloppa je proteklu sezonu završila s devetnaest bodova zaostatka za Bayernom, a Reus upozorava kako ovog puta moraju biti puno konzistentniji u svojim igrama i rezultatima ako žele ozbiljnije zaprijetiti Bavarcima.

"U Bundesligi će se sve ponovno vrtiti oko Bayerna, iako nisu bili prvaci 2007. i 2011. godine, u sezonama nakon svjetskih prvenstava. Što se Dortmunda tiče, mi moramo osigurati da ne gubimo ponovno toliko bodova kao prošle sezone. Bili smo vrlo dobri na početku i na kraju sezone, ali u sredini nismo bili na toj razini." rekao je Reus za Kicker.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dvadesetpetogodišnji nogometaš je o svojoj budućnosti rekao: "Mogu samo ponoviti ono što sam već ranije govorio. Vrlo sam sretan zbog toga što igram za Borussiju Dortmund. Moj glavni cilj je sada vratiti se u najbolju formu, a sve ostalo u ovom trenutku je manje važno."

Reus s Borussijom ima ugovor do ljeta 2017. godine, ali i odštetnu klauzulu koja mu omogućuje da na kraju predstojeće sezone napusti klub uz odštetu u iznosu od 35 milijuna eura.