Obrambeni nogometaš dortmundske Borussije Mats Hummels je ponovio svoju želju za ostankom u redovima ovom kluba, iako priznaje kako mu godi interes drugih klubova, poput Manchester Uniteda, Real Madrida i Barcelone, koji se spominju u tom kontekstu.


Njemački reprezentativac je bio predmet špekulacija i u ovoljetnom prijelaznom roku, ali je ostao u Dortmundu. Špekulacije o mogućem odlasku u siječanjskom prijelaznom roku ipak nisu prestale, pa se on odlučio još jednom potvrditi kako mu se ne žuri nigdje iz Njemačke.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Lijepo je čuti da su tako veliki klubovi zainteresirani za vas. To ću uzeti kao kompliment, ali to ni na koji način ne utječe na mene. Mi ovdje u Dortmundu sasvim dovoljno zarađujemo.

Uvijek će biti klubova koji su spremni platiti i više od Dortmunda, ali i Borussia je puno napredovala u ovom vremenu otkako sam ja došao ovdje. U svakom slučaju, vjerujem da je to dovoljno za mene.

Ako jednog dana počnem razmišljati o igranju u inozemstvu, novac neće biti razlog. U ovom trenutku o tome uopće i ne razmišljam. Još uvijek imamo puno prostora za napredak ovdje." rekao je Hummels za Bundesliga Magazin International.

"Kad smo 2012. godine po drugi put osvojili naslov prvaka, svaki od nas je mogao otići gdje god je želio. Ali ja sam pomislio: 'Ne, ono što imamo ovdje je uistinu jedinstveno.' Sretan sam što sam se tako osjećao. Ne pronađete često momčad u kojoj su igrači međusobno pravi prijatelji. Kada imate priliku igrati na ovako visokoj razini s prijateljima, morate to čuvati što je duže moguće." dodao je Hummels.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem