Trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp je pred sutrašnje gostovanje u Münchenu kritizirao aktualne prvake zbog konstantnog komentiranja situacije oko njemačkog reprezentativca Marca Reusa, rekavši kako će na kraju platiti cijenu zbog svog ponašanja.


Iz Bayerna su u nekoliko navrata otvoreno govorili o svom interesu za Reusa, a posljednji je to ovog tjedna napravio predsjednik minhenskog kluba Karl-Heinz Rummenigge, što je dodatno razljutilo Kloppa, s obzirom da se dvije momčadi međusobno sastaju ovog vikenda.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Borussia je nakon devet prvih kola osvojila samo sedam bodova i nalazi se na petnaestom mjestu, pa je Klopp optužio rivale iz Bayerna da udaraju protivnika koji je već na tlu.

"U razdoblju kad su obje momčadi u vrhu, zabavno je odgovarati na bilo kakva pitanja. U našoj trenutnoj situaciji, gdje takvo komentiranje izaziva vrlo malo zadovoljstva, jednostavno nije vrijedno toga. Međutim, ja vjerujem da je život pošten. Tko god se ponaša loše dok uživa u uspjesima, može platiti cijenu kasnije." rekao je Klopp za Bild.

"Mi trenutno nemamo problema oko svog ponašanja u razdoblju uspjeha, jer trenutno ne prolazimo kroz takvo razdoblje." našalio se na vlastiti račun trener dortmundskog kluba.