Nakon nedjeljnog domaćeg poraza od Augsburga, nakon kojeg je Stuttgart ostao na dnu bundesligaške ljestvice, Armin Veh je podnio ostavku na mjesto trenera tog kluba, preuzevši na sebe odgovornost za loše rezultate.


"Prošle večeri nas je Armin Veh informirao o svojoj odluci. On je uvjeren da je promjena trenera nužna kako bi se momčad vratila na pravi put. Mi poštujemo njegovu odluku, iako smo bili uvjereni da je on pravi izbor za trenera, čak i nakon sinoćnje utakmice." rekao je predsjednik Stuttgarta Bernd Wahler.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Pedesettrogodišnji Veh je na kraju prošle sezone napustio klubu Eintrachta iz Frankfurta i vratio se na mjesto trenera u klub s kojim je u sezoni 2006./ 2007. osvojio naslov prvaka Njemačke. U rujnu je imenovan i sportskim direktorom.

"Ovaj korak mi nije bilo lako napraviti, jer su mi ovaj klub i ova momčad bliski srcu. Na kraju sam to morao napraviti, jer sam uvjeren da je to pravi potez. Momčad je kvalitetnija nego što to položaj na ljestvici pokazuje. Devet bodova iz dvanaest utakmica jednostavno nije dovoljno. A ja sam odgovoran za to. Nedostajalo nam je i malo sreće." rekao je Veh.