Njemački reprezentativac Mats Hummels, koji je na meti engleskih premierligaša Arsenala i Manchester Uniteda, izjavio je kako je sretan u Njemačkoj, te nema namjeru otići iz dortmundske Borussije.


I Arsene Wenger i Louis van Gaal do kraja prijelaznog roka žele pojačati svoje obrambene redove, a dvadesetšestogodišnji Njemac je pri vrhu želja obojice menadžera, no čini se kako će ipak morati potražiti drugo rješenje.

Unatoč vrlo lošim rezultatima dortmundske Borussije ove sezone, Hummels kaže da, iako ne može obećati da će na duže staze ostati u Dortmundu, nema planova za skori odlazak.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Moja odluka je uvijek bila da ne odlazim. Mislim da sam do sada donio neke dobre oduke i želim takve odluke donositi i u budućnosti. Nikad nisam rekao da ću ostati ovdje do 2024. ili 2030. ili takvo nešto. Ali, ostao sam do danas. Držim se toga da ne obećavam ništa i možda odem jednog dana, umjesto da govorim kako ću zauvijek ostati, a onda iznenada odem. Ja doista nisam poznat kao svjetski putnik. Bio sam u dva kluba u 26 godina. Lojalnost mi je važna. Jedino što mi je sada u mislima jeste igrati bolje nego u prvom dijelu sezone. Nisam uopće bio zadovoljan svojom igrom u prvom dijelu sezone, kao što se može i pretpostaviti. Imao sam ponude od različitih klubova otkako sam došao u Dortmund." rekao je Hummels za Sky.