Njemački prvak Bayern bio je blizu dovođenja u svoje redove norveške senzacije Martina Odegaarda, no on je na kraju ipak odlučio karijeru nastaviti u redovima europskog prvaka Real Madrida, a u Minhenu kažu kako mu ne zamjeraju zbog takve odluke.


Predsjednik uprave kluba Karl-Heinz Rummenigge je naglasio kako im je od početka bilo jasno da neće biti lako dovesti šesnaestogodišnjeg norveškog reprezentativca u svoje redove, no ipak su pokušali i bili vrlo blizu realizacije tog posla.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Bilo je jasno od samog početka da neće biti lako dovesti Odegaarda. Manchester United, Liverpool, Arsenal, Barcelona, Real Madrid i još neki njemački klubovi su bili zainteresirani za njegov potpis. Mogu samo čestitati Real Madridu. Želim Martinu sve najbolje u budućnosti. On i njegov otac su bili iskreni i ozbiljni kad su posjetili Bayern." rekao je Rummenigge.

Mnogima je Odegaardova ekspedicija u kojoj je obišao niz europskih klubova bila čudna, no Rummenige smatra kako u tome nema ništa neobično.

"Nema ništa čudno u tome što je on posjetio toliko puno klubova prije donošenja konačne odluke. On je to radio s jasnim ciljem - jednostavno je želio dobiti određeni uvid u svaki klub. Možda je Madrid na kraju bio malo atraktivnija opcija od Bayerna. Ne mislim da se tu radilo o novcu." dodao je Rummenigge.

{adselite}