Unatoč katastrofalnom prvom dijelu tekuće sezone, nakon kojeg su ostali daleko od bilo kakvih izgleda za borbu za naslov prvaka, nogometaš dortmundske Borussije Marco Reus je uvjeren kako njegova momčad u predstojećim sezonama može ponoviti uspjehe iz 2011. i 2012. godine, kad su bili prvaci Njemačke.


Njemački reprezentativac je nedavno potpisao novi ugovor s Borussijom, za koju kaže kako je najbolji mogući klub za njega, te ne sumnja kako će i on jednog dana kao igrač, a ne samo navijač, proslaviti naslov prvaka s klubom iz svog rodnog grada.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Reus je svakako imao priliku bolje zarađivati u bogatim klubovima poput minhenskog Bayerna, Manchester Citya i Uniteda, Paris Saint-Germaina, Reala ili Barcelone, no on je produžio vjernost Borussiji do ljeta 2019. godine, vođen između ostalog i željom za osvajanjem naslova prvaka s ovim klubom.

"Odlučio sam ostati u Borussiji jer je to najbolji klub za mene. Dortmund je moj rodni grad, moja obitelj živi ovdje i ovdje imam prijatelje. A u svakom slučaju, postoji život i pored nogometa, zar ne? Ali osvajanje Bundeslige s Borussijom je i dalje moj veliki cilj. Želim jednom iskusiti ono što se događa u gradu nakon osvajanja naslova prvaka. Dat ću sve od sebe kako bi se to dogodilo i imam snažan osjećaj da ćemo to ostvariti jednog dana." rekao je Reus za Kicker.