Treneru Bayerna Pepu Guardioli nisu se svidjeli komentari Sebastiana Kehla, koji je nakon pobjede u polufinalu njemačkog kupa poručio ljudima u Bayernu da bi trebali vježbati izvođenje jedanaesteraca umjesto da krivnju za poraz svaljuju na suca.


"Ako Bayernovi igrači ne znaju izvoditi penale, onda ih moraju trenirati. Mislim da je ludo da iz Bayerna sada krivnu za poraz pokušavaju svaliti na suca. Oni to čine dosta često kad izgube od nas." rekao je Kehl nakon polufinala na Allianz Areni, koji je završio neriješenom, da bi prilikom izvođenja jedanaesteraca nogometaši Bayerna promašili sva četiri svoja pokušaja.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Kehl je zapravo odgovarao na izjavu predsjednika uprave Bayerna Karl-Heinza Rummeniggea, koji se požalio na kriterij suđenja, rekavši da je njegova momčad 'igrala protiv dvanaest igrača'.

Obično smireni Guardiola naljutio se zbog Kehlovih riječi, pa je na njih odgovorio rekavši: "Kad zaostajete 35 bodova na ljestvici, trebali biste..." U tom trenutku je stavio prst preko usana, dodavši: "Sada imamo vremena za vježbanje penala, jer smo naslov prvaka već osvojili."