Njemački bundesligaš Borussia Dortmund i srpski reprezentativac Neven Subotić produžili su suradnju za dodatne dvije godine, odnosno do kraja lipnja 2018. godine, što su jučer ovjerili potpisivanjem novog ugovora.

 


Dvadesetšestogodišnji stoper, koji je u dresu Borussije u svim natjecanjima odigrao 246 utakmica, je ranije imao ugovor do kraja sljedeće sezone, no nije puno oklijevao s produženjem suradnje, što je i sam potvrdio.


"Iznimno sam sretan zbog svoje odluke o ostanku u BVB-u. Dortmund je postao moj drugi dom. Veselim se uspješnoj budućnosti ovdje s našom momčadi i našim fantastičnim navijačima uz sebe. Čeka nas puno toga u bliskoj budućnosti i ja želim dati svoj veliki doprinos." rekao je Subotić.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Neven je došao kod nas kao vrlo mlad dečko. Otkako je došao u BVB, prije više od sedam godina, postao je integralni član kluba, i na terenu i izvan njega. Uvjereni smo da će on biti jedan od naših ključnih igrača u godinama koje dolaze." izjavio je sportski direktor Borussije Michael Zorc.