Njemački reprezentativac Thomas Müller, kojega se u proteklom prijelaznom roku često dovodilo u vezu s Manchester Unitedom, kaže kako bi bilo licemjerno ne priznati kako su plaće koje igračima nude engleski klubovi ono što čini razliku u odnosu na Bundesligu.


Bayern je, prema pisanju medija, odbio preko 80 milijuna eura vrijednu ponudu Manchester Uniteda proteklog ljeta, a izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge kaže kako je to igrač koji nema cijenu.

Iako je dvadesetšestogodišnji napadač prošle godine potpisao novi ugovor, ostavio je otvorena vrata za mogući prelazak u Premier ligu u budućnosti u razgovoru za njemački list Welt am Sonntag.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Na kraju, ne smijemo zaboraviti da je igranje nogometa naš posao. Stoga ljudi trebaju prihvatiti činjenicu da će plaće uvijek igrati ulogu kod donošenja odluka od strane igrača. Naravno, plaće koje se isplaćuju u Premier ligi su vrlo primamljive, bilo bi licemjerno to zanijekati." rekao je Müller.

"Morate sagledati širu sliku kako biste odlučili je li nešto pravi potez za vas. Ono što je dobro za vas u jednom trenutku, ne mora nužno biti dobro i dan kasnije. Ja znam da je puno njemačkih klubova nezadovoljno potrošnjom premierligaša, ali mislim da je to na kraju dobro za sve klubove. Investiranje toliko puno novca može biti samo dobra stvar za nogomet." dodao je Müller.