Trener Bayerna Josep Guardiola ugovor s tim klubom ima do kraja sezone, a pregovori oko njegovog produženja tek trebaju početi. Međutim, predsjednik uprave kluba Karl-Heinz Rummenigge nije previše zabrinut zbog te situacije, te kaže kako će klub i u slučaju Guardiolinog odlaska dovesti kvalitetnu zamjenu.


"Uvijek smo govorili da ćemo odluku donijeti u 2015. godini. Znam da je već kasno, jako blizu je Božić. Nakon utakmice protiv Hannovera 19. prosinca ćemo razgovarati i nakon toga objaviti rezultate pregovora.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Špekulacije uvijek postoje. Nema čovjeka na svijetu koji u nekom trenutku ne mora biti zamijenjen. To je normalno. Igrači dolaze i odlaze. To vrijedi i za trenere. Ja sam opušten. Ako Guardiola na kraju ode, siguran sam da ćemo mi opet pronaći izvanrednog trenera. Moramo sačekati i vidjeti što će se događati. Ne mislim da Guardiola bilo što odugovlači. Cijeli klub se ophodi prema ovim razgovorima opušteno i s poštovanjem. Trener također." rekao je Rummenigge za njemački list Spiegel.