Krilni napadac Bayerna Franck Ribera vjeruje kako je taj klub ugrozio vlastite šanse za osvajanje nekog trofeja ove sezone time što tijekom sijecanjskog prijelaznog roka u svoje redove nije doveo nijedno pojacanje.

28-godišnji francuski reprezentativac je zabrinut širinom bavarske momcadi, tocnije nedostatkom iste, što bi im se moglo osvetiti neuspjehom Bundesligi ili Ligi prvaka, ili cak u oba natjecanja.

"Mislim da je za nas veliki problem kada imamo dva ili tri igraca ozlijeðena. Nemamo posebno dobru klupu ili drugu momcad." rekao je Ribery.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Riberyevi komentari nece biti dobro docekani u uredima minhenskog kluba, buduci da je predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge otkrio kako je želja trenera Juppa Heynckesa bila da klub ostane neaktivan na tržištu u ovom prijelaznom roku.

"Želja trenera je bila da ne radimo nikakve izmjene u momcadi tijekom zime. Nadamo se kako cemo izgurati sezonu uspješno s ovom momcadi." rekao je Rummenigge.

Bayern je prošlog tjedna razljutio i veliki broj svojih navijaca kada je izdao priopcenje o tome kako su doveli veliko napadacko pojacanje koje ce biti predstavljeno na konferenciji za novinare, samo da bi novinarima i javnosti na toj konferenciji predstavili svoju novu aplikaciju za Facebook.