Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjic je iskritizirao svog trenera Juppa Heynckesa zbog nacina na koji ga tretira u momcadi Bayerna.

Pranjic je ove sezone cešce na tribinama nego na terenu, a 30-godišnji nogometaš je otkrio i svoj problematicni odnos sa trenerom.

"Heynckes nikad nije razgovarao sa mnom o mojoj situaciji. Nemamo nikakvih kontakata. On me u potpunosti ignorira. Da mi je barem rekao kako nisam dio njegovih planova znao bih što me ceka. Sada ne znam ništa. Uopce ne komuniciramo i on se ponaša kao da ja uopce ne postojim." rekao je Pranjic.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Pranjic je u sijecnju bio na pragu prelaska u Everton, ali taj je transfer na kraju uprava Bayerna stopirala, što ga je dodatno razljutilo.

"Zašto je moj transfer u Everton propao? To nitko ne zna. Sve se cinilo u redu dok nisam cuo da Bayern traži dva milijuna eura za mene. Onda sam shvatio da do transfera nece doci. Vec sam se vidio u dresu Evertona. Ipak, nisam previše zabrinut za svoju buducnosti. Na ljeto cu pronaci sebi novi klub." dodao je Pranjic.