Napadac Kölna Lukas Podolski kaže kako tvrdnje izrecene u njemackim medijima i tome kako je vec potpisao ugovor sa Arsenalom nisu tocne.

Njemacki reprezentativac ima ugovor s Kölnom do ljeta sljedece godine i iako se njegov odlazak iz kluba ovog ljeta cini izvjesnim, on kaže kako još ništa nije definitivno dogovoreno.

"Morat cemo sacekati i vidjeti, ali ništa još nije odluceno. Svakog dana ljudi iznova objavljuju transfer ili žele biti prvi koji ce ga ekskluzivno potvrditi, ali kad se bude imalo što za reci, ja cu to prvi uciniti." rekao je Podolski.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

cak su i navijaci Kölna vec prihvatili cinjenicu da Podolski sljedece sezone nece nositi dres njihovog kluba sljedece sezone, a subotnju utakmicu protiv Herthe vidjeli su kao prvu od njegovih jedanaest posljednjih u tom klubu. Meðutim, taj ce broj biti smanjen barem za jednu, nakon što je protiv Herthe dobio crveni karton, za koji tvrdi kako je bio nezaslužen.

"Pogledao sam snimku incidenta u svlacionici i mislim da su svi mogli vidjeti kako to nije bilo za crveni karton. Ne znam što je sudac vidio. Ja sam ostao smiren i oslobodio sam se od protivnika. Pitao sam suca nakon toga zašto mi je pokazao crveni karton, a on mi je rekao da sam uhvatio protivnika za vratk. Mislim da je on jedina osoba koja ima takvo mišljenje, ali moram to prihvatiti." dodao je Podolski.