Vezni nogometaš dortmundske Borussie Shinji Kagawa kaže kako njegova momcad mora napraviti dodatni napredak u igri, unatoc jucerašnjoj uvjerljivoj pobjedi rezultatom 6:1 na gostovanju kod Kölna.

Japanski reprezentativac, koji je postigao dva gola i asistirao za cetvrti gol svoje momcadi, nije bio nakon utakmice posebno zadovoljan nacinom na koji su gosti igrali u prvom poluvremenu, u kojem su teško stvarali prilike za gol.

"Nije Köln bio tako dobar, nego smo mi bili loši. Volio bih da sam imao više loptu, tražio sam je, ali nisam je dobivao. Znao sam da cu sigurno imati priliku u drugom poluvremenu stvoriti neke šanse, a drago mi je i da sam uspio zabiti gol glavom."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Bivši igrac japanskog prvoligaša Cerezo Osaka otkrio je i kako je problem njegovoj momcadi u prvom poluvremenu predstavljala i visoka temperatura, koja je usporila kretnje igraca.

"Bilo je doista vruce, tako da smo se u prvom poluvremenu svi kretali usporeno, a i protivnik je prvi zabio gol, tako da je to bio težak pocetak. Volio bih da više utakmice možemo zapoceti igrajuci onako kako smo igrali u drugom poluvremenu."

Bayern je svoju utakmicu protiv Hannovera dobio ranije, a Kagawa priznaje kako to nije promaklo neprimjeceno njemu i suigracima.  

"Znajuci da je Bayern pobijedio i da igramo u gostima, znali smo da nas ceka doista teška utakmica. Sam krajnji rezultat je možda jako dobar, ali ako pogledate našu izvedbu u prvom i drugom poluvremenu, vidi se da ima dosta toga što treba popraviti. Ali sada je najvažnije pobjeðivati." rekao je Kagawa.