Vezni nogometaš dortmundske Borusse Shinji Kagawa ce cekati da prodje finale njemackog DFB Pokala 12. svibnja prije nego što donese i objavi konacnu odluku o svojoj buducnosti.

23-godišnji nogometaš je na meti Manchester Uniteda, koji mu je navodno ponudio placu od šest milijuna eura po sezoni, a i sam Japanac je vec dao do znanja kako karijeru želi nastaviti u Premier ligi, no tvrdi kako još uvijek ništa nije definitivno.

"Još nisam donio odluku i to cu uciniti najranije poslije finala DFB Pokala. Puno sam slušao navijace i svoje suigrace i doista sam dirnut onime što sam cuo. Odluku cu donijeti nakon što pažljivo porazgovaram o tome sa svojim menadžerom." rekao je Kagawa za Bild.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Japanski reprezentativac je opovrgnuo tvrdnje kako je u sukobu s Robertom Lewandowskim, nakon što su njemacki mediji objavile navode iz njegovog razgovora za Nikkei, u kojima se tvrdi da je Poljaka optužio za sebicnost na terenu.

"Bio sam iznenadjen što je moj intervju objavljen u takvoj formi. Neke od stvari koje su napisane su netocne, ali naucio sam nešto iz onoga što se dogodilo. Vec sam razgovarao s Robertom o tome i što se nas tice ta stvar je riješena." dodao je Kagawa.