Pomoćnik Josea Mourinha na klupi madridskog Reala Aitor Karanka je uvjeren kako bi se hrvatski reprezentativac Luka Modrić odlično uklopio u momčad kraljevskog kluba, opisavši veznjaka Tottenhama kao izvanrednog nogometaša.


Špekulacije o mogućem Modrićevom prelasku u redove madridskog kluba traju već tjednima, ali ovo je prvi put da se netko iz stručnog stožera Reala oglasi po tom pitanju.

Na pitanje novinara AS-a o Modriću, Karanka je rekao: "Koji to klub ne bi želio igrača poput njega? On je izvanredan nogometaš i iza sebe ima sjajan nastup na Europskom prvenstvu. Jasno je kako bi se on sjajno uklopio u momčad Reala."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Karanka je potvrdio i kako su u tijeku pregovori oko budućnosti Brazilca Kake, kojim ničim nije opravdao skupo ulaganje nakon dolaska iz Milana, te se sve više govori o njegovom odlasku iz kluba. Kake nije bilo na popisu igrača za jučerašnju prijateljsku utakmicu s Oviedom.

"Mi smo odlučili da će Kaka ostati u Madridu i neće putovati na ovaj susret. Kaka i klub rade na pronalasku najboljeg rješenja za sve strane." rekao je Karanka.

Odmah su krenule i špekulacije o tome kako bi se Brazilac mogao vratiti na San Siro, mjesto najvećih uspjeha u svojoj nogometnoj karijeri.