Argentinski reprezentativac Angel Di Maria potpisao je novi ugovor s madridskim Realom, koji bi ga u tom klubu trebao zadržati sljedećih šest godina, odnosno do kraja sezone 2017./2018.


Ovo je već druga promjena u ugovoru dvadesetčetverogodišnjeg igrača u posljednja dva mjeseca, s obzirom da mu je u lipnju godišnja plaća povećana za 50%, sa dva na tri milijuna eura.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Argentinac je za Marcu izjavio: "Jako sam sretan jer znam da mi je klub ponudio novi ugovor zbog rada koji ulažem. Osjećam veliku potporu i ljubav od strane kluba i navijača. Osobno, jako sam napredovao zahvaljujući Joseu Mourinhu. Zahvaljujem se Bogu na tom radu i s požrtvovanošću koju pokazujem svaki dan i na svakoj utakmici uspio sam dobiti naklonost navijača. Oduševljen sam njima. Ovdje ispunjavam san koji sam imao kao dijete. Jako sam sretan ovdje i produženje ugovora mi daje priliku da ostanem ovdje još dugo godina i da dalje napredujem."

Di Maria je u Real stigao iz portugalske Benfice u lipnju 2010. godine i od tada je za madridski klub odigrao 83 utakmice, odigravši značajnu ulogu u slavljeničkoj sezoni 2011./2012.