Cristiano Ronaldo se danas ponovno oglasio povodom svog izraženog nezadovoljstva, rekavši kako nema istine u tvrdnjama nekih medija po kojima je razlog njegovog nezadovoljstva činjenica da mu klub ne želi ponuditi bolji ugovor.


Portugalac je u utakmici protiv Granade postigao dva gola, koja nije proslavio, a nakon utakmice je rekao kako ljudi u klubu znaju zašto je tužan. Njegov menadžer je rekao kako on već odavno zna za Ronaldovo nezadovoljstvo, ali ni jedan ni drugi nisu željeli otkriti o čemu se radi, što je izazvalo niz špekulacija.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ronaldo ponovno nije želio otkriti o čemu se radi, ali je na svom facebook profilu objavio izjavu u kojoj tvrdi da problem nije u novcu.

"Optužen sam da želim više novca, ali jednog dana će se pokazati da to nije slučaj. U ovom trenutku samo želim garantirati navijačima Reala da to neće utjecati na moju motivaciju, posvećenost klubu i želju da pobijedimo u svim natjecanjima. Imam puno poštovanja prema sebi i prema Real Madridu da bih ikada pružao klubu manje od onoga što mogu." poručio je Ronaldo.