Ronaldovo nezadovoljstvo u redovima Reala nova je velika sapunica prije svega španjolskih medija, a o toj temi je nerado progovorio i nedavno okrunjeni najbolji igrač Europe Andres Iniesta, koji smatra da Portugalac nije izabrao pravi pristup za rješavanje problema.


"I ja ponekad osjetim neke nepoštene stvari, ali moja osobnost ili moj respekt prema suigračima ili treneru, ili edukacija koju sam imao, me uvijek potaknu da sačekam svoju šansu i imam pouzdanja da će u budućnosti stvari biti bolje. Nikad se nisam žalio putem medija i jadikovao, stvari bi se promijenile. Ako dobro radite, na kraju će vam se sve vratiti. Morate uvijek misliti globalno, a ne samo o jednoj pojedinačnoj situaciji." rekao je Iniesta.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Španjolski mediji špekuliraju kako je razlog Ronaldovom nezadovoljstvu neslaganje s nekim čelnicima kluba, pa i suigračima, a Iniesta je dao uvid u svoje iskustvo iz svlačionice.

"Morate biti bolji od svog prijatelja ili suigrača, ali nikad ne smijete ići preko granica svog zdravlja. Rivalstvo je dobro i za igrača i za momčad. Ima situacija kad niste u pravu, ali morate dati sve od sebe kako biste se popravili. Ima trenutaka kad stvari ne idu dobro ili kad ne igrate dobro, ali treba ostati miran, misliti o momčadi i bolja vremena će doći. Svi smo prošli kroz takve trenutke." dodao je Iniesta.