Hrvatski reprezentativac i novi igrač madridskog Reala Luka Modrić izjavio je kako je zadovoljan s dvije odigrane utakmice u dresu reprezentacije, te kaže kako se primiče svojoj punoj formi, nakon što su mu pripreme bile poremećene dugotrajnim pregovorima oko transfera.


26-godišnji nogometaš je odigrao svih devedeset minuta u utakmicama protiv Makedonije u petak i Belgije jučer, pokazavši kako sva događanja ovog ljeta nisu ostavila previše traga na njegovu igru.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Modrić je sretan zbog činjenice da je dobro odradio ova dva testa, te se nada kako će tako biti i sljedećih tjedan dana, kad njegovu momčad očekuje prvenstveni dvoboj protiv Seville i utakmica prvog kola Lige prvaka protiv Manchester Citya.

"Osjećam se sve bolje i bolje. Naravno da mi je bilo malo teško odigrati dvije utakmice u četiri dana, obje po devedeset minuta. Ali, mislim da sam uspio odigrati dvije dobre utakmice iz kojih smo osvojili četiri boda. To je ono što smo očekivali i to je dobar posao." rekao je Modrić za Sky Sports.