Jedan od onih koji su posebno impresionirani igrama kolumbijskog napadača Radamela Falcaa je i legendarni talijanski trener, trenutno izbornik Rusije, Fabio Capelo, koji napadača madridskog Atletica smatra najboljim napadačem današnjice.


26-godišnji napadač je u posebno dobroj formi na početku ove sezone, pa je do sada zabio već dva hat-tricka, u utakmici španjolskog prvenstva protiv Athletic Bilbaa, te u europskom superkupu protiv Chelsea, a njegove dobre igre izazvale su i komplimente od strane bivšeg engleskog izbornika.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Od početka moje trenerske karijere do danas pojavio se samo jedan igrač koji me je impresionirao koliko i Lionel Messi kad sam ga prvi put vidio kako igra protiv mog Juventusa na Joan Gamper trofeju, a to je Radamel Falcao. On je fantastičan napadač, bez sumnje trenutno najbolji na svijetu." rekao je Capello za La Gazzettu dello Sport.

Falcao se već neko vrijeme povezuje s mogućim transferom u neki od najvećih europskih klubova, a s madridskim Atleticom ima ugovor do lipnja 2016. godine.