Kapetan madridskog Reala Iker Casillas je odbacio tvrdnje kako je Cristiano Ronaldo nezadovoljan u tom klubu, te kaže kako s njim nema nikakvih problema, iako je sam Portugalac prije odlaska na reprezentativne utakmice rekao kako je nesretan, što je izazvalo pravu sapunicu i niz nagađanja oko razloga.


"Nema nikakvih problema. Svi su ovog tjedna bili na reprezentativnim okupljanjima. Došao sam ovdje na trening danas u 4.15 poslijepodne i nije bilo nikakvog sastanka između Ronalda i trenera Mourinha, nije bilo ničeg neuobičajenog. Cristiano se ponašao sasvim normalno. Moramo se koncentrirati na utakmicu sa Sevillom, ne smijemo izgubiti više bodova, moramo pobijediti. Što se tiče mene, i kao igrač i kao navijač Reala pravo je zadovoljstvo imati Cristiana u momčadi. A što se njega tiče, nagrada je imati priliku nositi dres najboljeg kluba na svijetu. Cristiano je sretan što će ostati u Realu, a navijači su sretni što ga imaju u klubu. Navijači Reala su zahtjevni, ali takvi su prema svakom igraču." rekao je Casillas.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Jedna od glasina koje kruže o tome zašto bi Ronaldo mogao biti nesretan u Realu jeste i ona kako ne osjeća pravu podršku od kluba i suigrača u utrci za Zlatnu loptu ove godine. Na to pitanje Casillas je naglasio kako Ronaldo i nije jedini igrač koji zaslužuje tu nagradu.

"Mislim da neki igrači Reala zaslužuju nagradu zbog sjajne sezone koju smo imali i zbog trofeja koje smo osvojili. Ima onih koji glasuju po drugačijim kriterijima. Cristiano je igrao na vrhunskoj razini, ali i ostali možda također zaslužuju nagradu. Ja? Puno se govori o meni u tom kontekstu i sretan sam što su mnogi spomenuli moje ime. Ljudi me zaustavljaju na ulici i govore kako sam je zaslužio. To me ispunjava zadovoljstvom." dodao je Casillas.