Trener madridskog Reala Jose Mourinho je rekao kako njegov klub neće u siječanjskom prijelaznom roku gradskom rivalu Atleticu poslati ponudu za kolumbijskog reprezentativnog napdača Radamela Falcaa, koji se u posljednje vrijeme povezuje i s Chelseaem i s Manchester Cityem.


Dvadesetšestogodišnji nogometaš je postigao oba gola za reprezentaciju Kolumbije u pobjedi rezultatom 2:1 protiv Paragvaja protekle večeri, što znači da je sada njegov niz uzastopnih utakmica u kojima je zabio gol porastao na sedam.

Falcao je u dobroj formi i u španjolskoj ligi, pa je u šest do sada odigranih utakmica zabio već osam golova, što je dodatno povećalo interes za njega među bogatijim klubovima.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Mourinho ipak kaže kako Real nije napravio nikakav potez oko njegovog mogućeg dovođenja, te kaže kako između dva madridska kluba postoji dogovor o 'neotimanju igrača'.

"Falcao je ključni igrač naših rivala, kao što je to bio i Sergio Aguero, a između Reala i Atletica postoji svojevrsni pakt o neotimanju, tako da mislim da je to na neki način zabranjena tema. On je fantastičan igrač i imam osjećaj da je i vrhunska osoba i jako sam sretan što ima uspjeha u Atleticu." rekao je Mourinho.