Dvadesetšestogodišnji kolumbijski reprezentativac Radamel Falcao ove sezone briljira u dresu madridskog Atletica, što je očekivano izazvalo interes brojnih klubova, ali i medijske špekulacije o mogućem odlasku iz Atletica već u zimskom prijelaznom roku.


S trinaest golova u devet utakmica Falcao je svoju momčad doveo do drugog mjesta na ljestvici španjolskog prvenstva, s jednakim brojem bodova kao i Barcelone, a novinari ga najčešće dovode u vezu s Chelseaem i madridskim Realom, dva bogata kluba kojima očito nedostaje napadač vrhunske klase.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam smiren. Ne znam čak ni što ću raditi sutra, a ne za godinu dana." rekao je Falcao na pitanje novinara emisije Ball Point o tome što ga se povezuje s Realom i o njegovim planovima za sljedeću sezonu.

"Sretan sam ovdje i uživam u tome kako stvari trenutno idu. Ne razmišljam o odlasku, samo o igranju ove sezone i nadam se da će sve proći kako treba. Klub ima svoje potrebe i to ovisi o određenim rezultatima. Puno je faktora koji na to utječu. Financijsko stanje u klubu, plasman u Ligu prvaka. Na kraju, odgovorni ljudi u Atleticu će odlučiti o tome što će napraviti s mojom budućnošću. Puno puta su igrači ti koji posljednji saznaju što im se sprema." dodao je Falcao, jedan od 23 igrača čija su se imena našla na popisu kandidata za Zlatnu loptu.