Nakon što je sudac jučerašnje kut utakmice između madridskog Reala i Celte pokazao crveni karton Sergiu Ramosu, ovaj ga je izvrijeđao, nazvavši ga nekoliko puta besramnim lopovom, a španjolski nogometni savez brzo je reagirao i danas mu uručio suspenziju u trajanju od pet utakmica.


Dvadesetšestogodišnji nogometaš je zbog crvenog kartona automatski kažnjen jednom utakmicom zabrane igranja, a dodatne četiri utakmice suspenzije izrečene su mu zbog vrijeđanja suca Ayze Gameza.

Suspenzija će na snagu stupiti već u subotu, što znači da će Ramos propustiti prvenstvene utakmice protiv Osasune, Valencie i Getafea, te obje utakmice četvrtfinala Kupa kralja protiv Valencie.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Sudac Gamez je zabilježio incident u svom izvještaju s utakmice, a iako se Ramos naknadno ispričao zbog svog ponašanja, nogometni savez nije imao milosti prema njemu.

Sobzirom da je Pepe već od ranije izvan terena zbog ozljede gležnja, i bit će još oko mjesec dana, a Fabio Coentrao i Marcelo su tek počeli trenirati nakon ozljeda, Jose Mourinho će imati problema sa sastavljanjem obrambenog dijela momčadi u predstojećim utakmicama.