Mladi španjolski reprezentativac Isco, koji je nedavno proglašen najboljim mladim nogometašem u Europi za prošlu godinu, produžio je vjernost Malagi potpisivanjem novog, tri godine dužeg, ugovora.


Dvadesetogodišnji nogometaš bio je na meti nekoliko engleskih klubova, ali iz Malage su još ranije svima poručili kako ga ove zime zasigurno neće prodati, a sada imaju čvrste argumente za njegovo zadržavanje u svojim redovima i sljedeće sezone.

"Ovo je veliki korak za mene i za Malagu. Zahvalan sam klubu jer su me doveli u ovaj grad. Imam povjerenja u čelne ljude kluba i mislim da ćemo ove godine nastaviti napredvoati, a to je dobro i za mene i za klub. Sretan sam što sam produžio ugovor. Nitko ne zna što će se dogoditi u budućnosti. Nitko me za sada nije kontaktirao iz drugih klubova, to su samo glasine koje se šire iz dana u dan. Sada nije vrijeme da o tome pričamo." rekao je Isco.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Sportski direktor Malage Mario Husillos je izrazio i svoje zadovoljstvo obavljenim poslom, a on priznaje kako su u klub stizale i službene ponude drugih klubova.

"Igrač je uvijek jasno davao do znanja kako je njegova jedina opcija ostanak u Malagi. Bilo je ponuda drugih klubova, ali za mene je najvažnije to što će on nastaviti igrati za Malagu." rekao je Husillos.