Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi stavio je danas svoj potpis na novi ugovor s Barcelonom prema kojemu bi u klubu u kojem je započeo svoju profesionalnu nogometnu karijeru trebao ostati do ljeta 2018. godine.


Messi je slijedio primjer svojih starijih kolega Xavija Hernandeza i Carlesa Puyola, koji su prošlog mjeseca produžili svoje ugovore s Barcelonom, nakon što su iz tog kluba još u prosincu objavili kako je dogovor oko produženja postignut sa svom trojicom igrača.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nakon Puyola i Xavija, danas je bio red na Lea Messija. Argentinska zvijeda je, u pratnji svog oca, potpisao produženje svog ugovora s klubom do 30. lipnja 2018. godine. Ugovor je potpisan u prostorijama Barcelone uz prisustvo predsjednika Sandra Rosella, dopredsjednika Josepa Marie Bartomeua i sportskog direktora Andonija Zubizarrete." objavili su iz Barcelone.

U novom ugovoru stoji ista odštetna klauzula kao i u dosadašnjem - 250 milijuna eura. Inače, ovo je već šesti put u osam sezona da je Argentinac dogovorio novi ugovor s Barcelonom.